duminică, 21 iunie 2009

Rechinul a pierdut

Adrian Diaconu Jean Pascal

Adrian Diaconu, campion mondial la categoria semigrea WBC (World Boxing Council), a pierdut sâmbătă meciul contra lui Jean Pascal. Partida s-a derulat la Centre Bell, Montreal, la ora 5 dimineața (ora României). Adrian, poreclit Rechinul, a pierdut la puncte după o luptă dramatică, pe care a început-o mai bine dar s-a terminat mai prost. Punctul critic al partidei a fost runda V, când canadianul Jean Pascal a reușit să-l trimită la podea pe Adrian Diaconu, cu o lovitură puternică de stânga. Adrian a încercat să facă același lucru, dar Jean Pascal s-a dovedit a fi mai bine pregătit fizic și a reușit să evite atacurile lui Adrian, câștigând în final la puncte.

Adrian Diaconu tranzit

Tranzitele campionului român sunt din păcate destul de rele și nu l-au favorizat în această perioadă. Uranus natal este în opoziție cu Marte din tranzit, aducând posibilitatea unor evenimente rapide și neprevăzute. Este o descriere destul de plastică a unui KO, nu-i așa? O lovitură ce vine rapid, pe neașteptate, și îți dă peste cap toate planurile... Marte natal nici el nu stă prea bine, fiind în opoziție cu Neptun și Jupiter din tranzit, ceea ce nu-l ajută pe Adrian din punct de vedere fizic. Loviturile sunt imprecise, dorește să lovească năpraznic și cu forță (Jupiter) dar greșește ținta pentru că apare o ineficiență în coordonarea mișcărilor (Neptun). Mercur, planeta ce simbolizează mâinile (un element important și chiar indispensabil la acest sport) este neaspectată, atât Mercur natal cât și cel din tranzit, neaducându-și aportul și sprijinul. La fel Jupiter natal nu contribuie cu nimic, și el în acest moment fiind neaspectat, și un dram de noroc nu cred că ar fi fost de prisos. Dar fără Jupiter acest noroc nu apare, și nici protecția pe care tot el o conferă.

Situația aceasta se menține în luna iunie și iulie, de-abea din luna august apărând șanse reale de câștig. În septembrie, octombrie și noiembrie vom auzi cu siguranță de noi victorii ale Rechinului, pe care îl sprijinim moral, dorindu-i multă sănătate și un palmares cât mai bogat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu