joi, 18 iunie 2009

Mihai Necolaiciuc arestat

Mihai Necolaiciuc

Mihai Necolaiciuc este dat în urmărire generală din 26 octombrie 2006, existând 25 de dosare penale împotriva lui. Pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă, fiind acuzat de achiziționarea unor diverse produse la prețuri supraevaluate. Prejudiciul este estimat la 71,6 miliarde de lei vechi. Din câte am înțeles, este vorba printre altele despre achiziționarea unor costume de scafandru pentru calea ferată (ha ha), cumpărarea multor tone de flori, sau modernizarea complexului Astoria cu perne ce au valorat 1.300 euro, solnițe în valoare de 11 milioane de lei vechi bucata etc. În urmă cu ceva ani (din 2007 mai exact) Mihai Necolaiciuc a luat drumul Americii, Interpolul încercând în zadar să obțina expatrierea lui. Și-a cumpărat o vilă frumoasă în Atlanta, ce a costat 4 milioane de euro. Ieri (miercuri 17 iunie 2009) a fost arestat de către poliția americană, urmând să fie expatriat în România pentru a răspunde de faptele comise.
Dar ce anume a dus la aceste probleme pentru Mihai Necolaiciuc? Să ne uităm pe harta lui natală, luând ora 12 ca ora nașterii.


Mihai Necolaiciuc natal

Jupiter, planeta ce arată bogăția, averea, banii etc este prost aspectat în casa VIII, ceea ce aduce probleme legate de banii publici. Saturn, o planetă malefică în concepția astrologiei clasice, se află în casa XII, a dușmanilor ascunși și a problemelor de tot felul. Saturn este puternic în Balanță (este în exaltare), ceea ce dă putere dușmanilor de a face rău (sau altfel spus, greșelile făcute de dl. Mihai Necolaiciuc nu rămân nepedepsite). Pe de altă parte, dușmanii direcți și procesele juridice (arătate de casa VII) sunt reprezentate de Marte, și acesta fiind într-o poziție puternică. Marte este în Scorpion, zodie în care se află în propriul domiciliu, ceea ce arată procese și probleme judiciare serioase. Cu alte cuvinte, în plan social viața lui Mihai Necolaiciuc nu se anunță prea plăcută, dacă dă ocazia dușmanilor să acționeze. Și cum motive pentru aceste acțiuni sunt destule, viitorul nu se anunță fericit :(

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu