duminică, 14 iunie 2009

Adrian Enache și Iuliana Marciuc

Adrian Iuliana copil

Povestea de iubire dintre Adrian Enache și Iuliana Marciuc durează de peste 10 ani. Au împreună un băiețel pe nume David Mihnea, dar Adrian este căsătorit cu Corina. De curând acesta a declarat că intenționează să divorțeze de Corina, deoarece și-a dat seama că Iuliana este femeia vieții lui.

Să analizăm relația dintre Adrian Enache și Iuliana Marciuc, cu toate că nu știm ora lor de naștere. Harta sinastriei dintre ei este următoarea:

Photobucket

Între cei doi se vede o karmă de agresivitate, într-o existență trecută ei fiind probabil rivali, concurenți, inamici etc. Neavând orele de naștere nu putem preciza mai multe referitor la acest aspect, și este greu de spus în ce domeniu vor trebui cei doi să muncească conștient pentru a depăși această agresivitate. Ei vor trebui să se sprijine solid unul pe celălalt, aceasta fiind menirea acestei relații. Dar nu va fi ușor de făcut acest lucru, deoarece intervin sentimente de frustrare, declanșate de evenimente exterioare sau de blocaje provenite de la unul din cei doi. Aceste circumstanțe externe vor face ca dragostea să fie mai degrabă neîmplinită, dar acest lucru nu se va produce decât în clipa când ei vor decide că doresc să stea cu adevărat împreună. Cu alte cuvinte, dragostea lor rezistă mai mult și este mai atrăgătoare cât timp relația nu este legalizată și oficială. Blocajele vor interveni din sentimente de teamă, de exemplu teama de pierdere, separare, abandonare, lucru ce va împiedica curgerea liberă a sentimentelor. Există mai degrabă un sentiment de responsabilitate sau chiar obligație pe care îl au unul pentru celalalt. Dragostea lor se poate răci în timp, în clipa în care greutățile împărțite de amândoi devin prioritare în relație. Va fi ușor atunci ca distanța și separarea dintre ei să crească. Pe de altă parte, ei își pot dori foarte mult să fie împreună, dar circumstanțe ale sorții îi pot împiedica de la acest lucru. Vor apare multe dificultăți și dezamăgiri majore ce vor testa relatia lor. Mai există și posibilitatea ca ei să nici nu ajungă vreodată să fie împreună așa cum își doresc, din motive ce nu țin de voința lor. Dacă însă toate aceste dificultăți vor fi depășite, relația lor are șansa de a fi foarte durabilă în timp.

Îi spunem La Mulți Ani lui Adrian de ziua lui și le dorim multă fericire împreună cât și putere interioară pentru a trece peste dificultăți.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu