luni, 29 iunie 2009

Cine și ce citește

Maimuta cu ochelari

Cceretătiroi de la Uenvsraiettia din Ailgna (nu m-am lămirut încă ce uisanveritte, dar se pare că este vrboa dpsree Cragbmide) au dsperceoit că nu este iamptrontă oiednra loielertr dntir-un cuvânt, pertnu ca txteul să fie ciiibtl, ci daor pirma și utlima lietră tuibere să fie la locul lor. Chair dacă rseutl leiltorer este aecetasmt, tuetxl ptaoe fi ctiit. Din acset mitov creectătrioi mai sus amitniți au tars cluzcinoa că nu citim idndaiviul, letiră cu lteiră, ci mai deragbă cunvite, ca un înrteg.

Interesant, nu-i așa?

PE DE ALTĂ PARTE, TEXTUL SCRIS CU LITERE MARI ESTE MULT MAI GREU DE CITIT.

Tocmai de aceea partea importantă dintr-un contract scris este tipărit cu litere mari, și scris mic. În acest fel avem toate șansele să trecem peste acea parte a textului.

Cum comentăm această micuță știre, astrologic? În nici un fel. Poate să amintim în treacăt de importanța unui aspect bun făcut de Mercur, planeta ce simbolizează intelectul, și Uranus, planeta originalității. Împreună, combinația aduce sclipiri de geniu și un alt mod de a percepe problemele, ceea ce atrage după sine și un alt mod de a găsi rezolvări acelor probleme. Sau, de ce nu, un Mercur retrograd în harta natală, ceea ce face ca maimuța din imagine să fie mai atentă la exprimare, și datorită greutății evidente de a se exprima cursiv (ce se citește atât de clar pe chipul ei), să facă eforturi în această privință.

Să nu zcieți că nu v-am sups!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu