vineri, 19 iunie 2009

Pericol pentru Pink

În timpul unui concert, Pink a realizat o acrobație care era să se termine prost. Coarda de care era suspendată s-a rupt, și doar prezența de spirit a ferit-o pe Pink de un accident cu consecințe tragice. A reușit să se agațe de o pânză de lângă ea, și a coborât pe aceasta, însă e clar că a tras o sperietură zdravănă (și nu numai ea, ci și spectatorii care nu așteptau la așa ceva).

Pink

Pink, pe numele adevărat Alicia Moore, s-a născut în data de 8 septembrie 1979, la Doylestown, Pennsylvania. Și-a creat o imagine de femeie excentrică, și adevărul este că face și lucruri excentrice, cum a fost poate și spectacolul de marți. Nu orice cântăreț care dă un spectacol se cațără pe frânghii, majoritatea oamenilor preferând siguranța scenei în locul suspansului dat de acrobațiile aeriene. Ea afirmă însă că este doar o fată obișnuită, ce dorește cel mai mult să iubească și să fie iubită.

În harta natală a lui Pink sau P!nk ca să folosim ortografierea corectă (alt semn de excentricitate?) planeta Uranus este deosebit de activă, așa cum ne-am fi așteptat dealtfel de la o persoană ce se manifestă original și neconvențional. Ea aspectează conjuncția dintre Soare, Mercur si Saturn din Fecioară, aducând cântăreței un plus de originalitate și inventivitate în gândire, dorință de independență, un caracter libertin și neconvențional. Uranus face și un aspect de trigon cu Marte, ceea ce îi dă un caracter vulcanic și energic, uneori de nestăpânit. Pink este destul de departe de o simplă fată obișnuită, ce dorește doar iubire (mi-e greu să mi-o imaginez cosând goblenuri...).

Pink accident

Marți însă este clar că a avut noroc cu carul. Dacă ne uităm pe harta tranzitelor ei, îl observăm pe Saturn (pământ, lucruri dense, dure) aflat chiar peste Soare (viață, energie). Pericolul unei accidentări din cauza unei căderi a fost mare, și doar prezența ei de spirit a salvat-o. Jupiter în tranzit era în opoziție cu Jupiter natal, îndemnând-o la acțiuni riscante și dându-i o încredere prea mare în capacitățile proprii. Marte în tranzit (acțiune) făcea însă un aspect bun și aproape exact cu Mercur (mâini), lucru ce a ajutat-o foarte mult pe Pink. Acțiunea rapidă a fost soluția salvatoare, cea care a făcut diferența între un posibil final tragic și unul fericit.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu