luni, 15 iunie 2009

Oana Sârbu înfiază un copil

Actrița și cântăreața Oana Sârbu a declarat de curând că dorește să înfieze un băiețel, pe nume Stelian. Nu cunoaștem mai multe amănunte decât că va mai dura câteva luni pâna la realizarea adopției. Nu știm decât data de naștere a Oanei și anume 13 mai 1968, București.

Oana Sarbu

Să vedem cum se vor ințelege cei doi, apelând pentru aceasta la numerologie. Oana se reduce numerologic la numărul 13, ceea ce se reduce în continuare la 4. Stelian are corespondența numărului 26, reducându-se la 8.

Combinația dintre cele două numere este favorabilă, arătând o bună înțelegere între cei doi, o legătură mai puțin sentimentală, bazată însă pe lucruri practice și concrete. Numărul 13 simbolizează cartea Moartea din Tarot, arătând o transformare urmată de o regenerare, un sfârșit, o evoluție. Este metamorfoza omizii ce se transformă în fluture, trecerea de la un sfârșit la un nou început. Numărul 13 este întodeauna gata să înceapă viața din nou, pentru că are o puternică forță de regenerare. Oanei nu-i va fi frică să-și folosească puternica ambiție (ce nu întodeauna este exprimată deschis) pentru a crește și a renaște. Acest număr are o legătură puternică cu munca, efortul, lumea materială și maturitatea, și este un număr pozitiv pentru cei care știu să își lărgească câmpul de vedere și să abandoneze trecutul. Cartea de Tarot ce îl reprezintă pe Stelian este Valetul de Bâte. Aceasta este în legătură cu banii, puterea și realizările materiale. El va trebui să aibă grijă să nu se asocieze cu indivizi dubioși sau care fac afaceri necinstite. Deasemeni va trebui să aibă grijă la afacerile riscante și la speculațiile financiare. Este un număr pozitiv pentru Stelian dacă va învăța să fie tolerant, lucid și simplu.

Să ne uităm acum la harta natală a Oanei.

Oana Sarbu

Oana vine din viețile trecute cu o karmă de atașament și posesivitate, exprimată de Careul în T format între planetele Soare, Neptun și Jupiter. Energia acestui Careu în T se va exprima prin planeta focar a configurației, care în acest caz este Jupiter. Este interesantă această exprimare ce și-a găsit acum adevăratul înțeles și anume dragostea de copii, afecțiunea și golul ce trebuie umplut prin apariția acestui copil în viața Oanei. Toate acestea sunt reflectate de poziția lui Jupiter in semnul Leului, aratând în plus și talentul de necontestat al Oanei în domeniul artistic.

Îi dorim Oanei multă sănătate, fericire și înțelepciune.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu