sâmbătă, 13 iunie 2009

Jean Constantin

Cine nu a auzit de Jean Constantin? Îmi pare rău să aud că acum sunt anumite probleme de sănătate, este o perioadă mai grea din acest punct de vedere pentru marele nostru actor. Sunt zvonuri că ar fi probleme cu inima. Știrea este mai veche, de pe data de 5 iunie, am pus-o aici ca prilej de a ne aminti de acest om și inegalabil actor.

Biografie

Unul dintre cei mai mari actori din generația epocii de aur, maestrul Jean Constantin s-a născut la data de 21 august 1928 în Techirghiol județul Constanța. A fost investit drept Cavaler de Malta al Ordinului „Sf. Ioan” de la Ierusalim, în cadrul unui ceremonial desfășurat într-o sala a Muzeului de Istorie a Bucovinei din Suceava. Jean Constantin e un personaj atât în viața reală, cât și în filme. „Pata de culoare", cum se autointitulează, fie că e vorba de Ismail, Parpanghel sau Somali, din, „Roming", cel mai recent film al său. După o îndelungată carieră și cei 80 ani ai săi maestrul comediei susține în diferite emisiuni, dar și în presă că după o asemenea carieră nimic nu-l mai impresionează pentru că NU distincțiile sau premiile TV îi țin de foame, ajuns la pensie spune că adevăratele valori trăiesc din niște pensii derizorii. Dumnezeu i-a dat talent și a reușit, dar nu a fost uşor. Îi plăcea de mic să spună poezii, iar părinții îl incurajau, mama lui avea voce, iar tatăl lui era comic. Viața maestrului Jean Constantin a fost muncită, a făcut naveta cu trenul, chiar și cu căruța ca să ajungă la teatru, dar a depus suflet în tot ce facea, altfel, maestrul spunea că: "dacă nu trece prin tine, publicul te simte". În prezent locuiește la Constanța, unde este cetățean de onoare al orașului. Aflat la a treia căsătorie, actorul își prezintă soția drept o gospodină desăvârșită, este vorba despre Elena Jean, fosta soție a lui Gheorghe Cozorici, care a lucrat la Teatrul Naţional 40 de ani ca sufleor.

(biografie preluată de pe www.cinemarx.ro)

Un mic Remember...



Probleme de sănătate

Aceasta este harta astrologică a lui Jean Constantin, ridicată pentru ora 12. Se poate ridica harta pentru această oră, pentru a vedea viața socială a unui om public. În continuare nu vom avea în vedere poziția planetelor în case, din cauză că nu știm ora de naștere.

jean constantin
Este posibil să apară probleme cu inima, din cauza Soarelui în semnul Leului. Sunt preponderente planete în semne de foc, ceea ce îi dă lui Jean Constantin verva atât de caracteristică. Dar agitația, stresul, energia debordantă se reflectă în timp în probleme cardiace, și acest lucru este în general valabil pentru orice nativ Leu. Pot apare și probleme cu spatele, probleme circulatorii sau de oboseală cronică, pe măsură ce trec anii. Trebuie evitată mâncarea condimentată și este bun un aport mărit de vitamina D. Conjuncția dintre Soare și Neptun poate da efecte adverse la medicamente și din această cauză ele trebuiesc luate cu precauție, poate chiar în doză înjumătățită față de ce prescrie medicul. Să nu uităm că nu există boli, ci numai bolnavi. Pentru fiecare om condițiile de pornire sunt altele și în consecință și tratamentul trebuie prescris altfel.

Îi urăm multă sănătate și numai gânduri bune.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu