sâmbătă, 4 iulie 2009

Shakira vrea să fie mămică

Shakira

De curând Shakira a declarat că dorește să aibă 2 copii, împreună cu iubitul ei, pe nume Antonio de la Rua. Acesta în schimb dorește să aibă 3 copii cu Shakira. Un cuplu interesant, în care cei doi nu sunt căsătoriți, dar își fac planuri despre câți copii vor avea. Ideea nu o consider rea, nu căsătoria este elementul ce ține o familie unită. Dacă dragoste nu e, nimic nu e, vorba cântecului. Shakira (numele complet este Shakira Isabell Mebarak Ripoll) m-a frapat prin puterea de a plănui. Pe vremea când era la școală, profesorul de muzică i-a spus că strigă ca o capră, și a fost exclusă din cor pe motiv că avea un vibrato prea accentuat. Atunci a luat hotărârea de a deveni faimoasă, ca dansatoare din buric și cântăreață. Ceea ce s-a întâmplat. La vârsta de 8 ani, firma tatălui ei a dat faliment. Shakira a avut un șoc când a găsit totul vândut, și pentru a trece peste acest incident, tatăl ei a luat-o să viziteze niște copii orfani ce trăiau la un cămin. Atunci a luat hotărârea că într-o zi, când va deveni faimoasă, îi va ajuta pe acești copii sărmani. Ceea ce a și făcut.

Acum, ea a luat hotărârea de a face copii. Probabil are aceeași tărie și voință, dar cât de mult putem merge în a plănui ce vom face? Ce avem voie să plănuim și ce nu? Avem desigur voie să plănuim orice, dar ce se îndeplinește din dorințele noastre?

Shakira natala

Shakira s-a născut pe 2 februarie 1977, în Barranquilla, Columbia, la ora locală 10:08. Ținând cont de harta astrologică a Shakirei, ar fi foarte bine dacă aceasta va avea un copil, faptul ca aceasta să aibă 2 sau 3 fiind deja de domeniul miraculosului. Însă cu această configurație, este mai probabil ca Shakira din păcate să nu poată face copii. Saturn, o planetă malefică din punct de vedere al procreării, se află tocmai în casa V, a copiilor. El aduce blocaje și întârzieri în cel mai bun caz. Saturn este retrograd, ceea ce îi mărește maleficitatea,și se află în exil în semnul Vărsătorului, ceea ce iarăși nu este bine. El face o opoziție cu Soarele, ce este chiar semnificatorul copiilor (Leul fiind pe cuspida casei V), la un orb de doar 15 minute, arătând ținta blocajului, și anume concepția.

Sunt femei ce pot face copii, și femei ce nu pot face copii. Din cele ce sunt binecuvântate de Dumnezeu și pot face copii, sunt unele care renunță de bună-voie la a mai face vreodată copii, apelând la mijloace de sterilizare chirurgicală.

Nici să nu vă gândiți vreodată să faceți prostia asta. Cu siguranță veți regreta. Viața nu este o joacă. Femeile ce pot face copii nu trebuie să renunțe de bunăvoie la acest dar, oricare ar fi motivele invocate.

1 comentarii:

Salcie spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.

Trimiteți un comentariu