vineri, 24 iulie 2009

Nașterile programate, un vis frumos

nasteri programate

Recent am citit că Dinu Maxer, fost cântăreț al trupei Axxa, a decis împreună cu soția sa să dea naștere unui copil, iar concepția să fie realizată undeva prin luna septembrie sau decembrie anul acesta. Dinu Maxer este un individ special, interesat de științele oculte, care iată că încearcă să pună și în aplicare cunoștințele acumulate. Îmi vine în minte povestioara referitoare la nașterea lui Alexandru cel Mare. Mama acestuia era gata să îl nască, dar astrologii din acea vreme au sfătuit-o să întârzie nașterea încă trei zile. Nu știu cum se poate face acest lucru, dar iată că mama lui Alexandru cel Mare a ținut cont de acest sfat și a reușit să amâne nașterea cu acest interval. Poate că medicii de atunci știau anumite remedii, buruieni, rădăcinoase etc care pot avea acest efect. Important este că Alexandru cel Mare a venit pe lume într-o cu totul altă conjunctură astrală decât cea naturală, simțită de mama acestuia. În cele 3 zile Luna a avut timp să se miște destul de mult, intrând în semnul zodiacal următor, și mai mult ca sigur, făcând aspecte mult mai favorabile decât inițial. Dacă atunci a fost posibil acest lucru, acum, în zilele noastre, când medicina a avansat într-un ritm uimitor, este cu atât mai probabil să se poată repeta povestea. Dar oare ținem seama de configurația astrală a noului născut? Cine face acest lucru? Să vedem cel mai simplu scenariu al unei nașteri controlate. Cezariana.

Cezariana, nașterea la oră fixă

De obicei, viitoarea mamă știe cu câteva zile înainte când va naște. Ea știe deja nu numai ziua când va naște, ci și ora precisă când este programată operația de cezariană. Însă când sunt programate aceste operații? De dimineață, de obicei după ora 8. La această oră, statistic (în medie) Soarele se află încă în una din cele mai defavorabile poziții, și anume în casa XII. După ora 9, Soarele intră în casa XI, poziție mult mai bună decât prima. Ideea este că oamenii nu mai țin cont de anumite informații, de care se ținea cont acum 1.000 de ani. Am uitat multe lucruri, medicii au uitat multe lucruri, științele oculte și-au pierdut însemnătatea practică, odată cu apariția „omului modern”. În multe privințe suntem cu mult în urma celor de acum 1.000 de ani. Un Soare în casa XII aduce probleme în viață, avansări mai grele în carieră, relații mai dificile cu oamenii, o sănătate mai șubredă, o lipsă de încredere în sine, complex de inferioritate etc. De ce să nu evităm toate aceste lucruri, prin simpla decalare a orei când este programată operația de cezariană?

Pe de altă parte, nu toți cei ce se nasc la spitalele județene sunt fii de regi sau împărați. Nu putem decide nici măcar ora nașterii, darămite ziua acesteia. Și chiar dacă am încerca să facem acest lucru, să găsim o oră și o zi favorabilă pentru copilul nostru, pentru a-i clădi din start un destin mai bun, vom vedea că apare ceva ce ne oprește și ne dă planurile peste cap. Acest ceva poate fi chiar destinul copilului respectiv, care se va naște în conformitate cu propriul program de viață care i-a fost trasat încă înainte de naștere. Dar putem spera, programa, plănui... și în final, putem visa.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu