duminică, 5 iulie 2009

Copiii Indigo

Copil Indigo

Ce sunt copiii indigo? Tu ești un copil indigo? Sau tu ai un copil indigo? Citește cele de mai jos și vei afla. În primul rând să vedem ce sunt acești copiii diferiți la culoare. Sunt niște creaturi mai ciudate, mai neadaptate la viața socială, copiii mai retrași dar nu timizi, care nu fac ce li se spune, care refuză să stea la coadă, care nu se acomodează cu mediul organizat de la școală. Într-un cuvânt, sunt copii care produc probleme, atât societății cât mai ales părinților. Asta nu înseamnă că orice pui de om ciudat și prost crescut este un copil indigo. Vom vedea imediat cum anume descoperim dacă într-adevăr respectivul răzvrătit este sau nu copil indigo. Copiii indigo au apărut masiv în perioada 1993 – 1999, sau după o estimare mai largă, între 1978 – 2003, când au fost anumite configurații planetare specifice. Aceste poziționări mai neobișnuite ale planetelor lente au permis reîncarnări ale unor suflete mai speciale, ce au anumite cunoștințe despre Adevăr, și ce nu se pot adapta modului chinuit și denaturat în care a început să se deruleze viața pe acest pământ. Ei nu se pot adapta pentru că știu că suntem controlați, manipulați și otrăviți (la propriu), pentru a nu avea acces nici noi (oamenii să zicem „obișnuiți”) la acest Adevăr.

După studiile făcute, condițiile necesare pentru a se naște un copil indigo se referă în primul rând de poziția planetelor Uranus, Neptun și Pluton, planete cu mers lent, numite și planete de generație, pentru că aparțin unei întregi generații. Ideea este că acești copii s-au născut când aceste planetele lente au stat grupate la distanțe mici una de alta, și în plus, și celelalte planete personale s-au îngrămădit și ele în acest spațiu restrâns. În final rezultă o hartă astrologică oarecum neobișnuită, cu planetele așezate într-un model de repartiție numit plastic „Ciorchine”. Acest Ciorchine presupune ca toate cele 10 planete să fie așezate într-un sector de cerc de maxim 120 grade, ceea ce are ca efect o puternică energie și acțiune în zona ocupată de planete, și o doză de neinteres pentru zona neocupată (ceea ce constituie 2/3 din întregul cerc zodiacal). În plus, o asemenea configurație presupune absența opozițiilor între planete, având ca efect neinteresul față de părerea celorlalți, dificultate în înțelegere, în relaționare, în integrare.

Copil Indigo natala

În acest exemplu, toate planetele se află în partea de jos a hărții. Deși nu se realizează limita celor 120 grade presupuse de modelul Ciorchinelui, este vorba despre un copil indigo veritabil. Se vede un copil sensibil, cu Luna în semnul Peștilor, ce știe să se impună cu Martele în Scorpion. Este un mic răzvrătit acasă, cu Uranus în casa IV, dar și un visător idealist, cu Neptun tot aici. Nu există nici un aspect de opoziție, iar conjuncția de pe cuspida casei III (comunicare) îl face să fie dur în exprimare dar și să poată sonda sufletul celuilalt, găsindu-i secretele. Venus, Marte, Saturn și Pluton sunt puternice, toate aflându-se în domiciliu. Nu este agreat efectul de turmă.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu