joi, 2 iulie 2009

Cătălin Crișan divorțează

Catalin Crisan

Se pare că și cântărețul Cătălin Crișan a fost lovit de microbul divorțului. Atenție, se ia, după cum se vede... Cătălin Crișan este la capătul unei căsnicii de 14 ani, împreună cu Lucia Crișan, fostă Bubulac. Au împreună 2 copii, pe nume Daria și Andrei. Nu îl consider pe Cătălin Crișan mare vedetă, nu sunt un fan, și nu de aceasta am pus această știre aici. M-a frapat însă numărul 14, ce revine de multe ori în durata unei căsnicii. De ce 14 ani? Ce se întâmplă după 14 ani, cu puțin în plus sau în minus (dar de cele mai multe ori în plus)?

Răspunsul la această întrebare este deosebit de simplu. Intervine planeta Saturn, ce are o perioadă de tranziție de 29 de ani și jumătate. Dacă se consideră că orice eveniment are o dată de naștere (nu numai o ființă are dreptul la sărbătorirea onomasticii, ci și evenimentele), atunci după 29 de ani Saturn face un tur complet al zodiacului (se regăsește în aceeași poziție ca acum 29 de ani). Aceasta înseamnă că din aproximativ 7 în 7 ani, vor interveni probleme destul de majore pentru acel eveniment, corespunzător poziției planetei din tranzit ce face un unghi critic de 90, 180 și 270 grade cu poziția inițială. Sună complicat? Sper că nu. Dar să mergem mai departe. În cazul unei căsnicii, aceste probleme majore date de Saturn nu sunt prea plăcute, și nu degeaba Saturn a fost denumit Marele Malefic de către astrologii clasici. În aceste momente Saturn testează relația respectivă, apărând tensiuni, probleme, ce pot duce sau nu la o ruptură, totul în funcție de relația respectivă. Atunci este momentul cel mai probabil ca o relație să se rupă, atunci intervin „ca din senin” certuri ce se pot amplifica sau nu. Este momentul când trebuie să fim cu ochii în patru și cu urechile ciulite.

Catalin Crisan natala

Cătălin Crișan este născut pe data de 6 februarie 1968, la București (ora necunoscută, cel puțin de către noi). Se pare că relația dintre el și Lucia nu mai merge așa cum trebuie de mai mult timp, din cele citite pe net. De ce apare declarația divorțului acum, am spus mai sus. De ce această tărăgăneală atâta timp, apare din harta astrologică natală a lui Cătălin Crișan. Aici Nodul Sud este în semnul Balanței, ceea ce îl face pe Cătălin să caute armonia într-o relație, chiar dacă aceasta nu este așa cum și-ar dori, și aceasta mai mult din lipsa curajului de a acționa, de a căuta altceva, decât din alte motive. El vrea împăcarea, vrea liniștea și confortul dat de lipsa discordiei, dar în acest fel devine și sclavul obișnuinței, banalului și monotoniei. Ceea ce pentru un Vărsător este total contraindicat. Mercur este destul de stingher în semnul Peștilor, și este opus lui Jupiter, ceea ce mărește considerabil lipsa de decizie și hotărârea de a „apuca taurul de coarne”. Faptul că s-a hotărât să facă acest pas este un lucru bun, pentru că el trebuie să acționeze în conformitate cu ceea ce își dorește, cu ceea ce simte, să aibă curajul acțiunii și nu inerția compromisului.

3 comentarii:

Salcie spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Ana Bălăşoiu spunea...

Vali, nu Saturn este de vină, ci noi. Saturn simbolizează timpul, şi tot ce nu este solid, pur şi nu există în armonie, se va destrăma. Eu îl numesc pe Saturn Marele Benefic şi aşa cum ai constatat şi tu, ceea ce poate parea rău acum poate fi un bine mai târziu. Saturn nu face decât să marcheze greşelile noastre, să pună piedici pentru a nu ne rata viaţa în continuare alături de un partener ce ne poate bloca în evoluţia noastră.

Salcie spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.

Trimiteți un comentariu