luni, 6 iulie 2009

Andreea Bănică și silueta

Andreea Banica

Andreeea Bănică Mitrea, cunoscută cântăreață, a născut pe data de 7 mai 2009 o fetiță. Ca orice femeie ce este gravidă, și Andrea Bănică a început să se îngrașe, odată cu trecerea lunilor de sarcină, ajungând să pună în plus 17 kg. Ea declara în urmă cu ceva timp că nu se aștepta să se îngrașe chiar atât de mult, dar că nu contează acest lucru, pentru că ideea de a deveni mamă o face extrem de fericită. Deja când era însărcinată în luna a treia, Andreea Bănică luase deja 6 kg, din cauză că avea „o poftă exagerată de mâncare”, așa cum am găsit din sursele de pe net. De unde această poftă de mâncare și de ce ea a luat așa mult în greutate?

Andreea Bănică a început de timpuriu să își arate talentul muzical, mai exact de la 4 ani. La 6 ani a fost remarcată de Adrian Păunescu, câștigând premiul I la concursul Cântarea României (ce vremuri...). Andreea a făcut parte din trupa Exotic, formație ce a durat 2 ani. Din anul 2000 a înființat trupa numită Blondy, ce a fost mai longevivă, aceasta dăinuind vreme de 4 ani. După aceasta Andreea Bănică și-a urmat cariera solo, sub același nume Blondy.

Andreea Banica natala

Revenind la întrebarea de mai sus, să notăm data de naștere a Andreei: 21 iunie 1978, Eforie. Planeta ce aduce forme corporale, ce amplifică, simbolul expansiunii, este desigur Jupiter. În funcție de amplasarea lui în hartă și de aspectele ce le face, vom fi mai slabi sau mai grași, indiferent că suntem o figură publică, manechin sau fotomodel. În tinerețe acest lucru este mai puțin evident, dar odată cu trecerea anilor efectul de împlinire dat de Jupiter devine mai accentuat. În harta astrologică a Andreei Bănică Jupiter este în semnul Racului, ce simbolizează zona stomacului, a pântecelui. Cum mâncarea se duce în stomac, cei cu Jupiter amplasat aici vor fi din start predispuși la a fi mari mâncăcioși. Mai rău este că Luna face o opoziție cu Jupiter, ceea ce transformă predispoziția într-o certitudine. Luna este și simbolul emoțiilor, ceea ce se traduce printr-o poftă exagerată de mâncare în momentele cu încărcătură mare emoțională. Mai ales în acele momente Andreea va trebui să se ferească de mâncare apetisantă, sau dulciuri, sau orice se numește lucru comestibil. Dacă situația socială sau materială este amenințată, la fel intervin automat și involuntar momente de mare încărcătură gastronomică. Nu este vorba aici despre aspectul fizic, problema cu adevărat importantă este predispoziția către boli de ficat, și acest lucru trebuie evitat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu