duminică, 28 iunie 2009

Radu Pietreanu divorțează

Radu Pietreanu

Radu Pietreanu, alias Costel din grupul umoristic Vacanța Mare, a luat-o și el pe calea divorțului, hotărând să se despartă de actuala soție, Roxana. Aceasta este mai tânără decât el cu 10 ani, dar Lavinia, iubita care se pare că este motivul divorțului, este mai tânără decât Radu cu 25 de ani, avantaj Lavinia. Radu Pietreanu este și el un mare iubăreț, în multe rânduri venind la evenimente mondene însoțit de diverse femei (toate tinere și frumoase). Acest lucru nu înseamnă o infidelitate din partea lui Radu Pietreanu față de Roxana, deoarece cei doi sunt despărțiți de mult timp, căsătoria lor fiind doar de fațadă, doar un act, un petic de hârtie semnat de amândoi, cu mult timp în urmă.

Radu Pietreanu este extrem de secretos în privința vieții sale personale. Nu știm nici măcar data nașterii acestuia, sau zodia. Singurul lucru care mi-a atras atenția a fost o fotografie publicată de revista Cancan, în care Radu Pietreanu poartă un tricou negru, pe care scrie cu litere mari și aurii cuvântul „Scorpion”. Este vorba despre vestita formație de muzică, sau despre zodia lui Radu? Fiind atât de secretos, este clar că în harta natală a actorului Scorpionul este bine reprezentat (poate fi vorba despre anumite planete în semnul Scorpionului, sau despre un Ascendent în Scorpion). Dacă ne uităm însă la literele ce alcătuiesc numele actorului, observăm un lucru interesant. Numărul de expresie, ce se calculează adunând valoarea literelor ce compun numele, este 9. Numărul dorinței, corespunzător sumei vocalelor din nume, este tot 9, iar Numărul intim, ce derivă din suma consoanelor numelui, este iarăși 9.

Radu Pietreanu
9143 795295153 = 63 = 9

Ce se poate spune din acest lucru, este că Radu Pietreanu are o mare sensibilitate, ce îi dă calități precum altruismul, toleranța, creativitatea, abilitatea artistică. Este calm, optimist dar rezervat, având o trăire interioară intensă și pasională. Mulți artiști talentați au acest număr, ceea ce este și cazul lui Radu Pietreanu. În relațiile de dragoste, Radu caută mai degrabă un ideal, decât o persoană. El are nevoie de dovezi de dragoste din partea femeii iubite, lucru ce îl liniștește și îl face să fie și mai afectuos. Problema cu atâția de 9 este însă dată de o naivitate ce poate exista, un entuziasm ce duce la luarea unor decizii greșite, din cauza unor erori de apreciere. Sensibilitatea prea mare conduce la momente de apatie, pesimism și depresie, alternate între perioade de bucurie și fericire. Viața amoroasă a persoanelor cu numărul 9 atât de puternic marcat este dificilă, mai ales dacă aceștia caută cu obstinație perfecțiunea.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu